person_outline
search

Tko je Lone Sorensen – kako je nastala refleksologija
Lone Sorensen

Tko je Lone Sorensen – kako je nastala refleksologija

Lone Sorensen autorica refleksologije lica i multidisciplinarna terapeutkinja, koja je svoja bogata iskustva i znanje ujedinila u sistem, koji učinkovito djeluje na tjelesnom, osjetilnom, energetskom, psihološkom i duhovnom nivou.

U svome 30-o godišnjem istraživačkom radu, Lone Sorensen razvila je refleksologiju lica, gdje saznanja iz refleksologije stopala ujedinjuje s orijentalnom medicinom, akupunkturom, južnoameričkim indijanskim tehnikama (zonska terapija lica) i neurološkom anatomijom.

Uz refleksologiju lica, s kombinacijom refleksologijom stopala, lica i ruku ostvarila je koncept Temprana terapeutske metode, koje se uspješno upotrebljavalo u rehabilitacije djece s ozljedama mozga. Njene inovativne metode i koncepte liječenja, 2000. godine odobrili su u Danskom državnom rehabilitacijskom centru za ozljede mozga.

Lone Sorensen je profesorica refleksoterapije, koja se s učenjem i terapijama bavi već 33 godina. Studirala je u Danskoj, Čileu, Francuskoj, Španjolskoj i Njemačkoj. Kroz svoje produbljeno istraživanje i brojna iskustva razvila je sistem refleksoterapije lica. Zbog sistema refleksoterapije lica njeno je ime prepoznato po cijelom svijetu zbog izuzetnih učinka terapije. U mnogobrojnim državama djeluju škole i instituti koje njene metode uspješno poučavaju i izvode.

Dobitnica je prestižne nagrade O. M. H. S.,koje se dodjeljuje za iznimna dostignuća na području humanitarnog rada za čovječanstvo. S time je postala prva refleksoterapeutkinja na svijetu s priznanjem na svjetskom nivou.

(0 votes)

Ostavite komentar

Paketi usluga

Tečaj

Joga lica

kn1500

  • Četiri tjedna
  • Dva sata tjedno
  • +385 99 655 5059

Tretman

Japanski Cosmo Lifting

kn300

  • Cijena tretmana
  • Kupi 5,1 poklanjamo
  • +385 99 655 5059
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok